Bram Wernsen, MSc | rTMS-specialist en Psycholoog

Het mooie van mijn vak als psycholoog en rTMS specialist is dat ik binnen korte tijd al zoveel verandering merk bij mijn clienten. Door het toevoegen van rTMS aan de gesprekstherapie, lijken psychische processen sneller effect te hebben. Toen ik begon met rTMS was ik direct verrast door dit resultaat en daarom besloot ik mijzelf in de behandeling met rTMS te specialiseren.


In 2009 ben ik afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Mijn professionele carrière begon ik bij verschillende klinieken als psycholoog waarbij mijn opleidingstraject als rTMS-specialist begon. In 2014 startte ik mijn eigen praktijk in Rotterdam waar ik vooral mensen met depressieve klachten of dwangklachten behandel.

Mijn vrouw en ik wonen met ons zoontje in Voorschoten.

Alexandra de Raaij, MSc | rTMS-therapeut en Psycholoog

Mijn naam is Alexandra de Raaij, ik ben afgestudeerd psycholoog met een passie voor mensen. Na mijn aftsuderen in 2012 heb ik in de reguliere GGZ gewerkt. Daar liep ik helaas vaak tegen de bureaucratie aan van grote instellingen. Veelal kregen mensen medicatie en daar moesten ze het dan maar mee doen.

Wat mij dan ook bijzonder fascineert aan rTMS is dat het werkt, langdurige effecten heeft en bovendien ook vaak effect heeft daar waar andere behandelvormen geen resultaat behalen.

Toen ik gevraagd werd om met rTMS aan de slag te gaan was ik dan ook bijzonder enthousiast. Dat enthousiasme werd in de praktijk nog verder aangewakkerd. Naast mijn werkt met rTMS ben ik in mijn eigen praktijk werkzaam waar ik gebruik maak van de meer reguliere therapievormen zoals cognitieve gedragstherapie.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn Bram en ik aangesloten bij het NIP, de NFG en het RBCZ.